header Facebook Twitter Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image UIT ETEN
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN

NATUURKAMPEERTERREIN KLEIN GROENBERGEN

Klein Groenbergen ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug op de grens met de Kromme Rijnstreek. Direct aan LF4 a/b en Rijnfietsroute, tussen knooppunten 11 en 18. Op 1 km van Trekvogelpad. Veelzijdig gebied met bossen, kastelen, boerenland en uiterwaarden.

Terrein
Welkom op ons trekkersveld met acht vrije plaatsen voor fietsers en wandelaars met kleine tent. Je kampeert achter de boerderij in een beschut weitje onder hoogstamfruitbomen met rondom meidoornhaag. Bij aankomst zoek je zelf het mooiste plekje in de wei. Slechtweerruimte, kampvuurplaats, tafels en bankjes op het veld. Tent & ontbijt: stevig fietsersontbijt op afspraak. Gratis wifi. Reserveren is niet mogelijk, vooraf bellen is niet noodzakelijk. Autokampeerders worden niet toegelaten, ook niet voor laden/lossen. Rustpunt met thee/koffie, honing. Wij scheiden alle afval en rekenen hierbij op ieders inzet.

Route
Koers naar zuidkant Leersum. Volg LF4 a/b, Rijnfietsroute en Rustpunt-borden. Tussen de knooppunten 11 en 18.

Duurzaam beheer
Waterbesparende douches en toiletten, groene energie, zonnecellen, spaarlampen, water uit eigen bron, afvalscheiding, compostering plantaardig afval, materiaalgebruik sanitairgebouw, geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak en onderhoud terrein. 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041