header Facebook Twitter Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image LINKS
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN

NATUURKAMPEERTERREIN KLEIN GROENBERGEN

Klein Groenbergen ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug op de grens met de Kromme Rijnstreek. Direct aan LF4 a/b en Rijnroute. Op 1 km van Trekvogelpad. Veelzijdig gebied met bossen, kastelen, boerenland, uiterwaarden en Klompenpaden.

Terrein
Trekkersveld met acht plaatsen voor fietsers, wandelaars, ruiters met kleine tent. Je kampeert achter de boerderij in een beschut weitje onder hoogstamfruitbomen met rondom meidoornhaag, bijen- en vlinderbloemen. De vrije plaatsen zijn op natuurlijke wijze gemarkeerd door maaibeheer. Tafels en bankjes op het veld. Slechtweerruimte en kampvuurplaats. Tent & ontbijt: stevig fietsersontbijt op afspraak. Weide voor paarden. Gratis wifi. Reserveren is niet mogelijk. Autokampeerders worden niet toegelaten, ook niet voor laden/lossen. Rustpunt voor thee/koffie, honing. We rekenen op ieders inzet qua afvalscheiding.

Route
Koers naar zuidkant Leersum. Volg LF4 a/b, Rijnfietsroute en Rustpunt-borden.

Duurzaam beheer
Waterbesparende douches en toiletten, groene energie, zonnecellen, spaarlampen, water uit eigen bron, afvalscheiding, compostering plantaardig afval, materiaalgebruik sanitairgebouw, geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak en onderhoud terrein. 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
T. 0343 410156
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041