header Facebook Twitter Facebook Twitter
image
image HOME
image KAMERS
image BRUIDSSUITE
image RESERVEREN
image CADEAUBON
image OMGEVING
image GASTENBOEK
image UIT ETEN
image FOTOBOEK
image DUOMASSAGE
image BLOG
image CONTACT
   
NATUURKAMPEERTERREIN

NATUURKAMPEERTERREIN KLEIN GROENBERGEN

Klein Groenbergen ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug op de grens met de Kromme Rijnstreek. Direct aan LF4 en Rijnfietsroute, tussen knooppunten 11 en 18. Op 1 km van Trekvogelpad. Veelzijdig gebied met bossen, kastelen, boerenland en uiterwaarden.

Terrein
Trekkersveldje met 8 plaatsen voor wandelaars en fietsers met kleine tent, bedoeld voor 1 overnachting. Auto- kampeerders worden niet toegelaten. Reserveren is niet mogelijk, vooraf bellen of mailen is niet nodig. Bij aankomst zoek je zelf het mooiste plekje in de boomgaard, je hoeft je niet te melden. Er is een slechtweerruimte, kampvuurplaats en koelkast, er staan tafels en bankjes op het veld. Tent & ontbijt: stevig fietsersontbijt te bestellen bij inschrijving in de avond. Rustpunt met thee/koffie en honing uit eigen bijenstal. Meerdere nachten verblijf in schoolvakanties alleen in overleg. Fijne fiets- of wandeltocht!

Route
Koers naar zuidkant Leersum. Volg LF4 a/b, Rijnfietsroute en Rustpunt-borden. Tussen de knooppunten 11 en 18.

Duurzaam beheer
Waterbesparende douches en toiletten, groene energie, zonnecellen, spaarlampen, water uit eigen bron, afvalscheiding, compostering plantaardig afval, materiaalgebruik sanitairgebouw, geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak en onderhoud terrein. 
B&B Klein Groenbergen
Nieuwe Steeg 18
3956 RD Leersum
M. 06 83246534
E. info@kleingroenbergen.nl
KvK 30.26.56.34.00.00
NL84RABO0138188041